Dagclinic M2 Weerbaarheid


Your move forward

Dagclinic M2 weerbaarheid nu €149,- Meld je nu aan !!

Dagclinic M2 weerbaarheidEen aantal keer per jaar verzorgt M2Trainingen de dagclinic M2 weerbaarheid ( Kosten nu €149 ): een dagvullende weerbaarheidstraining.  In deze dagclinic wordt gewerkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Communicatie-oefeningen en  psycho-fysieke oefeningen helpen je om sterker te staan in moeilijke situaties. Leren door te doen. Your move forward!!

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur,  de lunch wordt verzorgd.

Zelfvertrouwen
Communicatieve vaardigheden
Sociale vaardigheden
Zelfrespect
Zelfreflectie

De Dagclinic M2 Weerbaarheid

De dagclinic is een actieve training voor volwassenen, gebaseerd op de methode Rots en Water.
Rots en Water heeft als doel het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen en communicatieve en sociale vaardigheden.
De training is ontwikkeld om volwassenen vaardigheden aan te leren die de weerbaarheid vergroten. Het gaat hierbij om weerbaarheid in zowel sociale als werkgerelateerde situaties in het dagelijks leven. Essentiële onderdelen in de training zijn psycho-educatie en fysieke oefeningen. Het is een praktische training waarin actief wordt geoefend.

De dagclinic heeft een actief karakter waarin we streven naar uitgebreide interactie tussen de trainer(s) en deelnemers.
M2Trainingen gelooft dat wanneer een training plaatsvindt in een aangename sfeer, deze naast het leerzame karakter tevens erg plezierig en aangenaam kan zijn.

Voor aanvullende informatie en vragen kun je contact met ons opnemen.

Aanmelden dagclinic M2 Weerbaarheid

 

Zie ook : Weerbaarheidstraining voor volwassenen

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.