Ervaringen weerbaarheidstrainingen


Ervaringen van deelnemers

“De individuele training op maat bij M2Trainingen was zeer waardevol. Op een informele wijze krijg je tools die je helpen de druk van de ketel te halen en je steviger in je schoenen te laten staan. Niet volgens het boekje, maar gewoon praktisch toepasbaar in het dagelijks leven.”
F.H.

“Heel goede praktische training met tips en tricks waar je meteen in je dagelijks leven mee aan de slag kan! Trainster leeft zich heel erg in en vraagt door tot de kern wordt blootgelegd waar het probleem zit. Door haar betrokkenheid voelde ik mij in een veilige omgeving om te oefenen met nieuw gedrag in voor mij moeilijke situaties.”
E.M.

“Mijn ervaring met de individuele weerbaarheidstraining van M2Trainingen heb ik als zeer positief ervaren!” De begeleiding van de trainster was zeer kundig. Ze beschikt over de kennis en het vermogen een training op maat aan te reiken voor de cliënt. Dit doet ze op een heldere en nuchtere manier. Heel prettig. Het opnieuw bewust worden van je communicatie en handelen geeft je inzicht en daarmee is het begin gemaakt. Als je daarbij ook nog de juiste “tools” aangereikt krijgt, kun je zelf verder trainen.” Het is UP 2 YOU !!!
E.H.

“De individuele weerbaarheidstraining van M2Trainingen was precies waar ik van tevoren op gehoopt had. Er werd namelijk niet alleen dieper ingegaan op de specifieke leerdoelen die ik voor ogen had, maar er werd ook veel rekening gehouden met de manier waarop ik het beste en makkelijkste leer. Dit, in combinatie met een trainster die een heel prettige balans weet te vinden tussen uitleggen & luisteren, confronteren & meedenken en diepgang & luchtigheid, heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd al belangrijke stappen heb kunnen zetten. Deze training gaf mij “de kapstok” die ik nodig had om zelf aan de slag te gaan. Laat die uitdagingen nu maar komen!”
K.I.

“Ik heb de training als positief ervaren. De training was afgestemd op mijn leerdoelen. Ik heb tijdens de verschillende sessies handvatten gekregen waar ik in de praktijk mee aan de slag kan en kleine praktische tips die ik meteen kan toepassen. Nogmaals bedankt!”
E.B.

“Tijdens werkzaamheden kwam ik er achter dat ik stukje weerbaarheid miste voor mezelf. M2Trainingen werkt met Rots en Water dat sprak mij aan. Meer balans, met beide benen op de grond en duidelijk grenzen aangeven, benoemen van situaties, zijn tijdens de training aanbod gekomen.
Ofwel meebewegen (water) waar het nodig is, duidelijk grenzen aangeven (rots) als de situatie daarom vraagt. Door stukje theorie en oefeningen heb ik in een korte tijd mijn weerbaarheid kunnen versterken.
Dank daar voor.”
A.S.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.