Groepstraining Weerbaarheid Volwassenen


Groepstraining M2 weerbaarheidDe groepstraining M2 weerbaarheid is een actieve training voor volwassenen, gebaseerd op de methode Rots en Water.

Rots en Water heeft als doel het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen en communicatieve en sociale vaardigheden.
De groepstraining is ontwikkeld om volwassenen vaardigheden aan te leren die de weerbaarheid vergroten. Het gaat hierbij om weerbaarheid in zowel sociale als werkgerelateerde situaties in het dagelijks leven. Essentiële onderdelen in de training zijn psycho-educatie en fysieke oefeningen. Het zijn praktische training waarin actief wordt geoefend.

M2 groepstraining volwassenen

M2Trainingen verzorgt twee vormen van weerbaarheidstrainingen in groepsverband. De Weerbaarheidstraining volwassenen bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.  De weerbaarheidstraining volwassenen Plus bestaat uit kleine groepen. Deze groepstraining  bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.

M2Trainingen verzorgt weerbaarheidstrainingen in de regio’s:
Eindhoven, Tilburg, Breda, Boxtel, Veghel en Oss.

  • Weerbaarheidstraining Volwassenen
  • Weerbaarheidstraining Volwassenen Pluskleine groepen , persoonlijke aandacht.

De Dagclinic M2 Weerbaarheid

Een aantal keer per jaar verzorgt M2Trainingen de dagclinic M2 weerbaarheid ( Kosten nu €149 ): een dagvullende weerbaarheidstraining.  In deze dagclinic wordt gewerkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Communicatie-oefeningen en  psycho-fysieke oefeningen helpen je om sterker te staan in moeilijke situaties.

De dagclinic M2 Weerbaarheid heeft een actief karakter waarin we streven naar uitgebreide interactie tussen de trainer(s) en deelnemers. M2Trainingen gelooft dat wanneer een training plaatsvindt in een aangename sfeer, deze naast het leerzame karakter tevens erg plezierig en aangenaam kan zijn.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur,  de lunch wordt verzorgd.

Leren door te doen. Your move forward!!

M2 Weerbaarheid Plus
€ 320 p.p
6 bijeenkomsten, 1,5 uur
Kleine groepen
Persoonlijke aandacht
 
Start mei 2018 in Tilburg

Zie ook :
Weerbaaheidstraining voor Volwassenen (Individueel)
Rots & Water Nederland – Gadaku Institute

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.