M2 Bikewize Teamdag


Educatief en sportief

Een unieke teamdag waarbij de expertise van M2Ttrainingen en Bikewize samenkomen.

M2 Bikewize Teamdag
Tijdens de teamdag worden lichaam en geest behoorlijk op de proef gesteld. Een zeer actieve workshop, met uitgebreide interactie tussen trainers en cursisten, wordt opgevolgd door een uitdagende mountainbike clinic waarbij een ieder persoonlijk de grenzen mag voelen.

 

U wordt verwelkomd op het ‘clubhuis’. Na het kopje koffie volgt u een intensieve workshop van M2Trainingen. De workshops van M2Trainingen hebben een actief karakter waarin we streven naar een uitgebreide interactie tussen de trainer(s) en deelnemers/cursisten. Na een gedegen sportlunch transformeren de cursisten zich tot ware strijders. Zij gaan deelnemen aan de mountainbike challenge. Individuele kwaliteiten komen aan het licht maar ook teamwork wordt op de proef gesteld.

Educatief en sportief, in een ongedwongen sfeer op onze eigen locatie!

U kunt de teamdag eventueel afsluiten met een complete barbecue!

De M2 workshops

M2TrainingenM2Trainingen is gespecialiseerd in het verzorgen van gedragstrainingen op maat. De kundige, ervaren maar vooral gepassioneerde trainers verzorgen voor u een inspirerende en actieve workshop. M2Trainingen gelooft dat wanneer een workshop plaatsvindt in een aangename sfeer, deze naast het leerzame karakter tevens erg plezierig kan zijn. In deze energieke workshops staat denken, doen en ervaren centraal. De workshops van M2Trainingen kunt u dan ook prima inzetten als teambuilding activiteiten. Voor de workshop kunt u een keuze maken uit een van de volgende onderwerpen. Uiteraard is het mogelijk om de verschillende onderwerpen te combineren.

– weerbaarheid
– conflicthantering
– omgaan met agressie (op de werkvloer).

Bikewize mountainbike clinic

M2 Bikewize Teamdag Stichting Bikewize werkt met een aantal van Nederlands beste mountainbike instructeurs. De gediplomeerde, zeer ervaren, trainer zorgt voor een passend programma. Na het aanmeten van de fiets en helm, het oefenen van enkele basics volgen er diverse trainingselementen. Er is aandacht voor teamwork maar ook persoonlijke succesmomenten worden ingebouwd. Afsluitend is er een challenge waarbij de deelnemers zich flink moeten inspannen om de trofee te bemachtigen.

De buitenlucht, de flinke inspanningen en de spelelementen zorgen voor een leuke informele activiteit.

>> Meer informatie over Bikewize

Teamdag op maat

Het complete programma van deze teamdag wordt op onze eigen locatie verzorgd. We ontvangen u exclusief hetgeen betekent dat er geen andere groepen deelnemers aanwezig zijn.

Elke organisatie is uniek, iedereen is weer anders. Uw wensen worden omgezet naar leerdoelen. Het aangeboden programma is maatwerk. Niet alleen de theorie maar ook de sportieve activiteit kleuren we naar wens.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vraag middels ons contactformulier.

Graag denken wij met u mee !

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.