Welkom bij M2Trainingen


M2Trainingen is een organisatie die trainingen en cursussen verzorgt voor kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven. De trainingen die wij aanbieden, zijn gericht op gedragsverbetering.

De doelgroep van onze trainingen bestaat uit kinderen, jongeren, volwassenen en professionals die problemen ondervinden in hun gedrag. Dit kunnen uiteenlopende problemen zijn, zoals problemen in de weerbaarheid (het op een goede manier voor jezelf opkomen), problemen in het omgaan met boosheid/agressie of een gebrek aan sociale vaardigheden. We leren onze cursisten hoe ze hun gedrag kunnen ombuigen in positief gedrag, zodat eventuele problemen hanteerbaar worden of zelfs voorkomen kunnen worden.

Wij geloven dat een actieve en veilige oefenomgeving, waarin cursisten zich uitgenodigd voelen om op een prettige en laagdrempelige manier te leren, ervoor zorgt dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast onderstrepen wij het belang van persoonlijke aandacht en trainingen op maat. M2Trainingen staat voor maatwerk.

 

M2TrainingenBedrijven en organisaties

M2Trainingen heeft tevens een speciaal aanbod voor organisaties en bedrijven. De trainingen Praktisch Optreden bij Agressie (POA)  en Weerbaarheid en personeel zijn ontwikkeld voor professionals en zijn gericht op de-escalerend optreden bij conflicten.

Bekijk ons aanbod voor bedrijven voor een uitgebreide beschrijving van onze trainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid, omgaan met boosheid/agressie en het aanleren van sociale vaardigheden.

>> Aanbod bedrijfstrainingen